Årsmötet 2024

Föreningens årsmöte för 2024 gick av stapeln den 21 mars. Ca 25 medlemmar hade samlats i föreningens lokal för att rösta fram årets styrelse samt lyssna på ett intressant föredrag. 

Mötet inleddes med att beta av formalian enligt stadgarna. I klubban höll Kjell Ahlén och under hans ledning avverkades dagordningen punkt för punkt. Resultatet av årsmötet blev ett par nya ansikten i styrelsen.

Gösta och Kjell

Vi tackar avgående ordförande Gösta Andersson för hans förtjänstfulla och gedigna arbete med att styra föreningen de senaste åren. Till ny ordförande valdes Kjell Ahlén, och även Mikael Bohm tog plats i styrelsen.

Föreningen fick nu också två valberedare Agneta Johansson och Ulla-Britt Gustafsson. Ytterligare ett tillskott blev Gunilla Helgesson som klev in som en av två revisorer. 

Med de tunga bitarna av mötet avklarade högg de närvarande besökarna in på lite välbehövlig fika medan de lyssnade på ett föredrag av Mikael Andersson.

Han berättade på ett lättsamt och inlevelsefullt sätt om Bohusläns och Uddevallas historia med fokus på de senaste 150 åren. Det hela var en väldigt lyckad tillställning! Styrelsen tackar alla som var där och hoppas det kommande året ska bli riktigt bra med många tillfällen till gemensam forskning och trevliga arrangemang.

Gösta
Anne-Kristin och Gösta
Kjell